Blog

Τα κρέατα πρέπει να ψήνονται πάντοτε ομοιόμορφα και προσεκτικά.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το  τέλειο ψήσιμο το πετυχαίνουμε στην σούβλα  είτε ψήνουμε αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλι κ.α.

Αυτό γίνεται γιατί το κρέας περιφέρεται συνεχώς και το ψήσιμο γίνεται αργά και σταθερά, μην αφήνοντας το κρέας να στεγνώσει.

Το κρέας περιέχει άριστης ποιότητας πρωτεΐνες. Οι σπουδαιότερες από αυτές είναι : η μυοσίνη, η κρεατοαλβουμίνη και το κολλαγόνο από το οποίο γίνεται το ζελέ. Το κρέας είναι πλούσιο σε βιταμίνες της ομάδας Β.

Πρέπει να το μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία γιατί καταστρέφεται η πρωτεΐνη που περιέχει.

Eίναι καλό για όλους μας επειδή περιέχει άριστης ποιότητας πρωτεΐνης, βιταμίνες της ομάδας Β, ανόργανα συστατικά κυρίως σίδηρο.

SFRAGIDA OMEGA

© Meatropolis 2009
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
     Φιλοξενία Cloud στην Ελλάδα | Domain Name

logonew

  • Καλογρέζης 35, Χαλάνδρι, 15232
  • (210) 6813081
  • Δευ - Τετ - Σαβ: 8:30-15:00
  • Τρ - Πεμ - Παρ: 8:30-17:00
  • Κυριακή: κλειστά

SFRAGIDA OMEGA LEFKO